O nas

Podjetje Vitis Tech je dobilo ime po latinskem izrazu za vino iz grozdja “Vitis”. Podjetje je bilo ustanovljeno v Sežani, kar daje podjetju dobro izhodišče za sodelovanje z vinarji in proizvajalci vinarske opreme v Italiji in Sloveniji. Filozofija podjetja je tesno sodelovanje z vrhunskimi strokovnjaki in uspešnimi vinogradniki, kar omogoča razvoj prilagojenih rešitev, ki so hitro sprejete.

Vitis Tech je podjetje, ki še nima dolge zgodovine, vendar si je že uspelo pridobiti zaupanje vinarjev, stroke in ostalih proizvajalcev drugačnih produktov. Izkušena ekipa podjetja in podpora v strokovnih krogih opravičujeta zaupanje v naše produkte in so zagotovilo za upešno nadaljevanje.

berusprazna250

Miha Berus

CEO

Miha Berus je ustanovitelj in vodja podjetja Vitis Tech. Poleg širokih tehničnih znanj na področju strojne in programske opreme ga odlikuje veliko znanja na področju pridelave vina in problematike, ki jo spremlja. Ravno zaradi poznavanja pridelave grozdja in vin, uspešno vodi razvoj  inovativnih rešitev .

jelencprazna250

Miha Jelenc

Razvijalec programske opreme

Miha Jelenc je z več kot 10 leti izkušenj na področju razvoja programske opreme odgovoren za razvoj le te. Njegove reference obsegajo razvoj različnih podatkovnih baz, SCADA sistemov, mobilnih aplikacij in podobno.

Podporniki projekta

Prof.dr. Friderik Vodopivec

Prof. dr Friderik Vodopivec je najizkušenejši član razvojne ekipe. Z svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju enologije, ki jih je nabiral v največjih kleteh v Sloveniji, Kanadi in Makedoniji ter aktivnostmi na akademskem področju, v ekipo prinaša dragoceno znanje in izkušnje s pomočjo katerih gradimo naše rešitve. V svoji karieri je napisal dve strokovni knjigi in preko 100 znanstvenih in strokovnih člankov. Opravljal je delo profesorja Univerze v Novi Gorici.

Boštjan Zidar univ.dipl.inž. živilske tehnologije

Boštjan je napreden enolog, ki je služboval v večjih Slovenskih kleteh. Trenutno opravlja delo glavnega enologa v vinski kleti VINAKOPER d.o.o., eni največjih in najmodernejših slovenskih kleti. Deluje kot pooblaščeni ocenjevalec vin ter član ocenjevalnih komisij in ima mednarodni certifikat 3. stopnje WSET. Z podjetjem Vitis Tech sodeluje predvsem kot kritik in predlagatelj izboljšav, ki izhajajo iz praktične uporabe sistema.

Sodelujemo z

Scroll to Top